Tempel avond en ochtenden

Ons lichaam is onze tempel, nu online en weer live!

Steeds meer vrouwen ontdekken de kracht van 'uitgelijnd' zijn. De verbinding tussen hemel en aarde ben jij en je lichaam is je tempel. Hoe vaak krijgt ze niet te horen, bewust of onbewust, dat ze niet goed genoeg is, te oud, te dik, te dun. Onze ziel heeft ook hele andere voeding nodig. Om te eren wie je werkelijk bent, mag je jouw tempel leren kennen en verzorgen. Van binnen en van buiten. Dat doen we door ons mooi te kleden en gezond te eten. Maar we zullen onze tempel zo nu en dan moeten schoonvegen, wellicht schrobben. De emoties die verstopt zijn geraakt door de leiding te spoelen. Door dieper te ademen, te dansen en geluid te maken.
In deze tempel avonden zullen we veel aanraken om de kracht van het koesteren te hervinden. We zingen samen om elkaar te eren en ons te laven aan de mysterieuze schoonheid die in ons allemaal leeft! The beloved, De innerlijke geliefde, waar we zo van weg raken als we een vorm moeten aannemen die niet werkelijk bij ons past. Het goddelijke kan op heel veel verschillende manieren door ons heen stromen. We laten ons geen vorm op leggen. Hoe schoner onze tempel, hoe meer verrukkelijke kwaliteiten tot uiting kunnen komen. We zullen we onze krachten en kwetsbaarheden eren als brandstof voor transformatie.

Je bent meer dan welkom om jouw plek in te nemen in deze cirkel. Deze ochtenden en avonden zijn de hele maand juni online bij te wonen via Zoom!

AANBIEDING voor het nieuwe seizoen geldig t/m 20 augustus 2020. 

Serie Tempelavonden (7 live en 4 online) sept-dec 2020 .

Ivm de regels van de RIVM is er maar plek voor 10 vrouwen. Er zijn nu nog 5 plekken vrij!

Besluit je voor 20 augustus mee te doen dan betaal je geen € 236,- maar slechts € 199,- voor de hele serie. Koop je ticket hier

Let op: als we niet live bij elkaar kunnen komen omdat de voorzorgsmaatregels van RIVM worden aangescherpt, dan gaan we online verder op dezelfde tijdstippen. De online avonden zijn € 10,- per keer. Wij zullen je het resterende bedrag van de live avonden retourneren.

Data:

donderdag 10 sept live/donderdag 17 sept online/donderdag 24 sept live

donderdag 1 okt live/vrijdag 16 okt online/donderdag 22 okt live

donderdag 5 nov live/ zondag 15 nov online/donderdag 19 nov live

donderdag 3 dec live/maandag 14 dec online

Tijden: 

Live komen we op donderdagavond samen van 19.00 tot 22.00 uur  in de Open Ruimte in Almere.

Online komen we op Nieuwe Maan samen van 19.30 tot 21.00 uur via Zoom begin september ontvang je de Zoom link hiervoor.
Begeleiding:
De avonden worden afwisselt gegeven door Martina of Hanneke en muzikaal begeleidt door Monique of Aafje.

 

 

 

Schrijf je in

Of stel een vraag

+ 8 = 12

Het verloop

Van je inschrijving

Na het invullen en versturen van het inschrijfformulier op deze pagina, ontvang je van ons een email met de bevestiging van je inschrijving en informatie hoe je kunt betalen.

Mocht je vragen hebben over de inschrijving, dan kun je altijd even contact opnemen via onze contact pagina.