Tempel avonden

Ons lichaam is onze tempel, nu online en weer live!

Steeds meer vrouwen ontdekken de kracht van 'uitgelijnd' zijn. De verbinding tussen hemel en aarde ben jij en je lichaam is je tempel. Hoe vaak krijgt ze niet te horen, bewust of onbewust, dat ze niet goed genoeg is, te oud, te dik, te dun. Onze ziel heeft ook hele andere voeding nodig. Om te eren wie je werkelijk bent, mag je jouw tempel leren kennen en verzorgen. Van binnen en van buiten. Dat doen we door ons mooi te kleden en gezond te eten. Maar we zullen onze tempel zo nu en dan moeten schoonvegen, wellicht schrobben. De emoties die verstopt zijn geraakt door de leiding te spoelen. Door dieper te ademen, te dansen en geluid te maken.
In deze tempel avonden zullen we veel aanraken om de kracht van het koesteren te hervinden. We zingen samen om elkaar te eren en ons te laven aan de mysterieuze schoonheid die in ons allemaal leeft! The beloved, De innerlijke geliefde, waar we zo van weg raken als we een vorm moeten aannemen die niet werkelijk bij ons past. Het goddelijke kan op heel veel verschillende manieren door ons heen stromen. We laten ons geen vorm op leggen. Hoe schoner onze tempel, hoe meer verrukkelijke kwaliteiten tot uiting kunnen komen. We zullen we onze krachten en kwetsbaarheden eren als brandstof voor transformatie.

Je bent meer dan welkom om jouw plek in te nemen in deze cirkel.

 

Data Online Tempelavonden met Nieuwe Maan (via Zoom en per avond los te volgen)
vrijdag 16 oktober. Koop je ticket hier
zondag 15 november. Koop je ticket hier
maandag 14 december. Koop je ticket hier
Nadat je je ticket hebt gekocht, ontvang je van ons per mail de link om in te loggen.
Let op: tot max 1 uur voor aanvang kun je een ticket kopen.
Tijden:
Van 19.30 tot 21.00 uur
Iets voor half 8 kun je inloggen met de link die je via de mail van ons ontvangt. Je komt dan je in de beveiligde 'wachtruimte'  en laten wij je toe in de cirkel.

 

Serie Tempelavonden (7 live en 4 online) sept-dec 2020  VOL

Ivm de regels van de RIVM is er maar plek voor 10 vrouwen.

Let op: als we niet live bij elkaar kunnen komen omdat de voorzorgsmaatregels van RIVM worden aangescherpt, dan gaan we online verder op dezelfde tijdstippen. De online avonden zijn € 10,- per keer. Wij zullen je het resterende bedrag van de live avonden retourneren.

Data live avonden

donderdag 22 okt

donderdag 5 nov

donderdag 19 nov 

donderdag 3 dec live

Tijden: 

Van 19.00 tot 22.00 uur  in de Open Ruimte in Almere.

Begeleiding:
Zowel de live als de online avonden worden afwisselend gegeven door Martina of Hanneke en muzikaal begeleidt door Monique of Aafje.

 

 

 

Schrijf je in

Of stel een vraag

+ 8 = 12

Het verloop

Van je inschrijving

Na het invullen en versturen van het inschrijfformulier op deze pagina, ontvang je van ons een email met de bevestiging van je inschrijving en informatie hoe je kunt betalen.

Mocht je vragen hebben over de inschrijving, dan kun je altijd even contact opnemen via onze contact pagina.