Tempel avonden en ochtenden

Ons lichaam is onze tempel, nu online!

Steeds meer vrouwen ontdekken de kracht van 'uitgelijnd' zijn. De verbinding tussen hemel en aarde ben jij en je lichaam is je tempel. Hoe vaak krijgt ze niet te horen, bewust of onbewust, dat ze niet goed genoeg is, te oud, te dik, te dun. Onze ziel heeft ook hele andere voeding nodig. Om te eren wie je werkelijk bent, mag je jouw tempel leren kennen en verzorgen. Van binnen en van buiten. Dat doen we door ons mooi te kleden en gezond te eten. Maar we zullen onze tempel zo nu en dan moeten schoonvegen, wellicht schrobben. De emoties die verstopt zijn geraakt door de leiding te spoelen. Door dieper te ademen, te dansen en geluid te maken.
In deze tempel avonden zullen we veel aanraken om de kracht van het koesteren te hervinden. We zingen samen om elkaar te eren en ons te laven aan de mysterieuze schoonheid die in ons allemaal leeft! The beloved, De innerlijke geliefde, waar we zo van weg raken als we een vorm moeten aannemen die niet werkelijk bij ons past. Het goddelijke kan op heel veel verschillende manieren door ons heen stromen. We laten ons geen vorm op leggen. Hoe schoner onze tempel, hoe meer verrukkelijke kwaliteiten tot uiting kunnen komen. We zullen we onze krachten en kwetsbaarheden eren als brandstof voor transformatie.

Je bent meer dan welkom om jouw plek in te nemen in deze cirkel.

 

Online nieuwe Maan Tempelavond 

Dinsdag 11 mei Koop je ticket hier

Donderdag 10 juni. Koop je ticket hier

Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur

 

Online Tempelochtend 

Maandag 26 april. Koop je ticket hier

Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur

Nadat je je ticket hebt gekocht ontvang je van ons via de mail een link, waarmee je iets voor aanvang kunt inloggen op Zoom. Je komt dan in zgn wachtruimte en wij laten je dan in de beveiligde ruimte binnen. Let op: je ticket kun je tot uiterlijk een uur voor aanvang kopen.

Begeleiding:
De online Tempel bijeenkomsten worden gegeven door Hanneke of Martina en muzikaal begeleidt door Monique of Aafje.

 

 

 

Schrijf je in

Of stel een vraag

+ 5 = 8

Het verloop

Van je inschrijving

Na het invullen en versturen van het inschrijfformulier op deze pagina, ontvang je van ons een email met de bevestiging van je inschrijving en informatie hoe je kunt betalen.

Mocht je vragen hebben over de inschrijving, dan kun je altijd even contact opnemen via onze contact pagina.