Rite of the Womb

bekrachtig jouw vrouw-zijn

De Rite of the Womb (het ritueel van de baarmoeder) is een krachtige initiatie vanuit de Inca-traditie ter heling van het individuele en collectieve vrouwelijke lijden en Moeder Aarde. Het is een oud ritueel, afkomstig vanuit Zuid-Amerika terug te voeren tot de Inca-traditie. Het kent een doorgave via medicijnvrouwen, in verbondenheid met een 'lineage van vrouwelijke spirits'. Sinds 2014 wordt het wereldwijd doorgegeven.

Deze vrouwenlijn wil het volgende aan ons doorgeven:

" De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren... de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven."

De Rite of the Womb is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een Healing als ook een Blessing is, wordt jouw vrouwelijke kracht gereactiveerd.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee... Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.
Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag her-inneren wie ze werkelijk is... Krachtig en tegelijkertijd gevoelig, zacht, liefdevol en wijs.

De Rite van the Womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen... Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn!!


Praktische Informatie

Data:  8 december 2019

Tijden:
13:30 - 17:00 uur

Trainer:
Hanneke van der Kam

Locatie:
De Open Ruimte - Almere

Kosten:
€ 45,-

Reserveer je plekje en koop  je ticket hier

 

 

 

Je kunt ook deelnemen aan de lessen, workshops en rituelen met een strippenkaart. Deze Rite kost 3 strippen.
Klik hier voor meer informatie over de strippenkaart.

 

Schrijf je in

Of stel een vraag

+ 9 = 12

Het verloop

Van je inschrijving

Na het invullen en versturen van het inschrijfformulier op deze pagina, ontvang je van ons een email met de bevestiging van je inschrijving en informatie hoe je kunt betalen.

Mocht je vragen hebben over de inschrijving, dan kun je altijd even contact opnemen via onze contact pagina.