Agenda

Selecteer de agenda op activiteit en/of trainer


Strippenkaart

Datum:
22-12-2017 tot 08-07-2018

Trainers:
Hanneke van der Kam, Martina Gijsbers, Roos Severins

Activiteit:
Wekelijkse lessen


Met een strippenkaart kun je deelnemen aan de wekelijkse lessen en sommige workshops. Mocht je geïnteresseerd zijn in verschillende lessen of heb je onregelmatige werktijden dan is dit een fijne mogelijkheid.Een strippenkaart loopt van 1 januari tot de zomer vakantie en na de zomer tot de kerstvakantie.

Lees verder

Wekelijkse les Venusyoga

Datum:
01-01-2018 tot 08-07-2018 van 10:30 uur tot 11:45 uur

Trainer:
Martina Gijsbers

Activiteit:
Wekelijkse lessen


Venusyoga is een vrouwelijke vorm van yoga waarin je de kracht van je lichaam ervaart zonder de focus op het aanspannen van spieren. Anders dan bij gewone yoga begin je bij totale ontspanning en activeer je je vitale energie in je buik. Vanuit die sensuele flow kom je in beweging en werk je aan een krachtige houding. Met daarbij speciale aandacht voor je 'core' (het gebied van je buik, bekkenbodem en onderrug). Het gaat in de wekelijkse lessen op maandag- en woensdagochtend om je fysieke gewaarwording in dat gebied en het door de houdingen heen laten stromen van je vitale energie.

Lees verder

Wekelijkse les Shaktidans

Datum:
01-01-2018 tot 08-07-2018 van 09:00 uur tot 10:15 uur

Trainer:
Martina Gijsbers

Activiteit:
Wekelijkse lessen


Shaktidans is een wekelijkse les op de maandagochtend en woensdagochtend, waarin we lichaamswerk en diverse dansstijlen verweven tot één geheel. In een doorgaande flow werk je aan gronding én train je je conditie en souplesse. De focus ligt op voelend bewegen. Je hebt dus meer aandacht voor hoe je bewegingen voelen dan hoe ze er uit zien.

Lees verder

De geheimen van het jade ei

Datum:
06-04-2018 om 13:00 uur tot 08-04-2018 om 18:00 uur

Trainers:
Hanneke van der Kam, Martina Gijsbers

Activiteit:
Workshops

Kosten:
€ 335,- per persoon (inclusief btw)


'Bekrachtig en vier je vrouwelijke essentie'. Je yoni ervaren als onschuldig en vitaal is een essentieel deel van je vrouw-zijn. De Yoni is Yin, wat wil zeggen uitermate receptief, ontvankelijk, waarbij ze net als je handen, voeten en oren, reflex zones kent. Ze slaat gemakkelijk spanningen en onverwerkte gevoelens op. Bewust de relatie met je Yoni herstellen en onderhouden brengt een diep gevoel van krachtig en vrouwelijk zijn tegelijkertijd.

Lees verder