Shaktidans

Je vrouwelijke flow

Shaktidans is een wekelijkse les op de maandagochtend, waarin we lichaamswerk en diverse dansstijlen verweven tot één geheel. In een doorgaande flow werk je aan gronding én train je je conditie en souplesse. De focus ligt op voelend bewegen. Je hebt dus meer aandacht voor hoe je bewegingen voelen dan hoe ze er uit zien.

We gebruiken verschillende sensuele dansvormen en muziekstijlen zoals jazz, Afrikaanse dans, buikdans en moderne dans. Per seizoen leggen we een ander accent. Dit seizoen gebruiken we elementen uit de burlesk.

We starten de les met lichaamswerk, waarin we onze adem en energiestroom activeren. Dit doen we door qigong en bio-energetische oefeningen. Daarna volgt een dansimprovisatie waarin we je uitnodigen de beweging vanuit jezelf te laten ontstaan. Om met hart en ziel te dansen. We sluiten de les af met een meditatie of visualisatie. Na afloop is er een kop koffie of thee.

Na de les voel je je vitaal en is je aandacht diep verankerd in je lichaam. Je zit dus niet meer alleen 'in je hoofd' - er is ruimte voor bewustzijn. De lessen zijn door hun opbouw voor iedereen toegankelijk.


Op maandagochtend van 9:00 - 10:15 geeft Martina de Shaktidans

Half maart starten deze lessen weer.
wil je meer informatie over deze lessen dan kun je mailen naar info@vrouwenvallei.nl

 

Aansluitend op de les Shaktidans volgt een les Venusyoga (10:45 - 12:00). Je kunt ze goed in combinatie volgen en zo de week ontspannen en met nieuwe energie starten.
Geef je hier direct op

 


Je kunt ook deelnemen aan de lessen met een strippenkaart.
Klik hier voor meer informatie.